KCPerformance

About us //

OUR COMPANY

ABOUT US

Bij KCPerformance begrijpen we dat voertuigen met veel vermogen verschillende behoeften hebben. Daarom gaan we verder dan de rest en streven we ernaar om het onmogelijke mogelijk te maken. Onze expertise en tools stellen ons in staat om de optimale balans te vinden tussen weggedrag en prestaties. Wij zijn altijd gericht op het optimaliseren van de motorprestaties, waarbij we niet alleen zorgen voor meer vermogen, maar ook voor een goede bruikbaarheid van het beschikbare vermogen. Ons aanbod omvat een uitgebreid scala aan mogelijkheden, zoals chiptuning en de ombouw van voertuigen tot flexi-fuel. Daarnaast besteden we ook veel aandacht aan het verbeteren van remmen en weggedrag. KCPerformance is dé specialist in complete prestatiepakketten.

1150

Afgeronden projecten

10

Team leden

16

Jaar ervaring

HISTORY

HOW DID WE START?

KCPerformance is opgericht door Pieter Hermans en Kazimir van Hooijdonk, twee heren met een passie voor het afstemmen en verbeteren van alles wat rolt. Ze kwamen erachter dat er ondanks de mogelijkheden van de huidige technologie geen oplossingen beschikbaar waren die aan hun behoeften voldeden. Daarom besloten ze om zelf aan de slag te gaan en niet alleen te doen, maar het ook beter te doen!

MOTOR REVISIE

KCPerformance verzorgt complete motorrevisies voor alle typen auto's. Bij het reviseren van een motor wordt de motor gedemonteerd en worden de onderdelen beoordeeld. Indien nodig worden de onderdelen vernieuwd of binnen de gewenste of fabrieksspecificaties gebracht. Zo zorgen we ervoor dat de motor weer als nieuw functioneert en optimaal presteert. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze motorrevisiediensten.Motorrevisie betekent meestal machinale bewerking van het motorblok, het balanceren van de krukas en het plaatsen van nieuwe zuigers en drijfstangen. Onze specialiteit is het bouwen van motorblokken die meer vermogen kunnen leveren en wij gebruiken daarvoor betere componenten dan standaard. U bespaart veel geld door uw motorblok te reviseren in plaats van te vervangen, Daarnaast kan je blok weer een tijd mee.

DYNO

DYNO 4 X 4

KCPerformance beschikt over een geavanceerde Dynostar W4X vierwiel vermogensbank om de prestaties van uw auto te testen, diagnose uit te voeren en software te ontwikkelen. Met een mechanisch aanpasbare wielbasis van 2.0 tot 3.5 meter is onze vermogensbank geschikt voor bijna iedere auto. Dankzij de antislip coating op de rollen worden doorslippen van de wielen voorkomen, zelfs bij voertuigen met een groter vermogen of koppel. Bovendien heeft de aandrijflijn van onze vermogensbank gesynchroniseerde rollen, wat het mogelijk maakt om ook voertuigen met ABS, tractiecontrole en ESP eenvoudig te meten. Onze vermogensbank is in de grond gemonteerd en beschikt over vier grote rollen, één per wiel, waardoor zelfs lage (sport)auto’s gemeten kunnen worden. De geforceerde luchtkoeling zorgt voor voldoende koeling tijdens het meten van uw auto.

Onze vermogensbank is gemonteerd in de grond en heeft vier grote rollen, een rol per wiel daardoor kunnen ook zeer lage (sport)auto’s met gemeten worden. De vermogensbank is voorzien van geforceerde luchtkoeling om de auto te voorzien van “rijwind” voor de koeling.