KCPerformance BV – De Dijk 6 – 5268KA Helvoirt – Netherlands                     info@kcperformance.eu          +31 13 30 30 000      

KCPerformance Project

Audi A5 B8 Cabriolet Quattro 3.0 TDI

CAR FEATURE's

Our Featured Gallery

Overzicht

Bij KCPerformance helpen we je graag met de aankoop van een nieuwe auto. Zo kan je gebruik maken van onze kennis over het uitzoeken, onderhandelen, testrijden en aankopen van een nieuwe of tweedehands wagen. Na de aankoop kunnen we de wagen ook meteen voorzien van het nodige onderhoud en/of tuning.

Deze goede klant kwam bij ons aankloppen met de vraag of we hem wilden vergezellen tijdens de aankoop van een zo goed als nieuwe Audi A5 Cabriolet Quatro 3.0 TDI. Nadat we de auto hadden bezichtigd en geïnspecteerd gingen we over tot de aankoop van de wagen.

Bij het eerste bezoek van de wagen kreeg hij meteen een KCPerformance Stage 2 Chiptuning en DPF delete. Hierbij werd de originele DPF gedemonteerd en kwam er een Supersprint downpipe in de plaats. De software van de DSG versnellingsbak werd aangepast en was deze bom op wielen klaar.

Het grijze monster was nu klaar om door zijn eigenaar getemd te worden. De Quattro aandrijving in combinatie met een koppel van 640 Nm en een DSG versnellingsbak zorgt er voor dat deze A5 vooruit schiet als een speer door de KCPerformance upgrades!

Modifications

modifications

Koeling

Onderhoud

Neem contact op met ons

KCPerformance

Of heeft u hulp nodig? bel gerust naar

+31 13 30 30 000

De Dijk 6 , Helvoirt NL

+31 13 30 30 000

KCPerformance,Share the Passion!