KCPerformance BV – De Dijk 6 – 5268KA Helvoirt – Netherlands                     info@kcperformance.eu          +31 13 30 30 000      

KCPerformance Project

Audi A5 B8 Sportback 2.0 TFSI

KCPerformance is onder andere bekend voor het ontwikkelen en monteren van onderstellen voor verscheidene doeleinden. Zo kun je bij ons terecht voor een race onderstel om je circuittijd te verbeteren of voor de verlaging van een gezinswagen om deze veiliger, aangenamer en optisch aantrekkelijker te maken. We hebben voor iedereen een oplossing en het maakt dus niet uit wat het budget of de toepassing is, wij maken het waar.

Zo kwam de eigenaar van deze Audi A5 Sportback naar ons om zijn auto wat te verlagen. Nadat de klant zelf nieuwe velgen monteerde, viel het hem op dat de auto nu wel wat lager mag liggen. We zochten de afmetingen en specificaties op van de originele veren en berekenden alles om een set veren naar de vereisten en rijstijl van de klant te laten produceren. Nadat de veren geproduceerd waren, werden deze gemonteerd onder de auto en werden de wielen uitgelijnd.

De auto rijdt nu beter als voorheen en de wielen liggen mooier in de wielkasten. Precies wat de klant wilde!

Zo zie je maar dat je voor elke wens bij KCPerformance terecht kan.

Modifications

modifications

Koeling

Onderhoud

Neem contact op met ons

KCPerformance

Of heeft u hulp nodig? bel gerust naar

+31 13 30 30 000

De Dijk 6 , Helvoirt NL

+31 13 30 30 000

KCPerformance,Share the Passion!