KCPerformance BV – De Dijk 6 – 5268KA Helvoirt – Netherlands                     info@kcperformance.eu          +31 13 30 30 000      

KCPerformance Project

Audi A6 C6 Sedan 2.0 TDI

CAR FEATURE's

Our Featured Gallery

Ook bedrijven, zelfstandigen, garages,… kunnen bij KCPerformance terecht voor werkzaamheden. De DPF verwijderen van een werkbus, het chiptunen van een bus, diagnose aan een taxi, helpen met een probleem waar een collega-monteur niet uitkomt,… we helpen je graag!

Zo kwam de eigenaar van deze Audi A6 2.0TDI taxi naar ons omdat hij een motorstoringslampje kreeg met betrekking tot de DPF. Aangezien een stilstaande taxi geld kost deden we alles wat mogelijk was om hem die dag nog te helpen. Na het uitlezen van de foutmeldingen verwijderde we de DPF fysiek van onder de wagen en alle DPF gerelateerde fouten in de software werden weg geschreven. Ook de EGR-klep werd gesloten en alle foutmeldingen gerelateerd tot het EGR systeem werden gewist.

Na de werkzaamheden kon deze sympathieke taxichauffeur zijn wagen weer ophalen en probleemloos verder rijden zonder bang te zijn om weer stil komen te staan.

Modifications

modifications

Koeling

Onderhoud

Neem contact op met ons

KCPerformance

Of heeft u hulp nodig? bel gerust naar

+31 13 30 30 000

De Dijk 6 , Helvoirt NL

+31 13 30 30 000

KCPerformance,Share the Passion!