KCPerformance BV – De Dijk 6 – 5268KA Helvoirt – Netherlands                     info@kcperformance.eu          +31 13 30 30 000      

KCPerformance Project

Audi Q7 4L 3.0 TDI V6

CAR FEATURE's

Our Featured Gallery

Projects

Moderne dieselmotoren beginnen meer en meer problemen te krijgen met hun DPF filter. Zo krijgen wij klanten binnen met alle soorten wagens. Van Alfa Romeo tot Volvo. Bij deze Audi Q7 3.0 TDI waren er ook DPF problemen.

Zo werd de DPF gedemonteerd van de wagen en open geslepen. De filter werd er uit gehaald en de behuizing werd weer dicht gelast. Vervolgens werd alles terug gemonteerd onder de wagen. Zo was de boosdoener al verdwenen.

Daarna werd de software nog aangepast zodat er nooit meer een DPF melding kan opduiken. Ook de EGR werd gesloten zodat de motor alleen schone lucht aangevoerd krijgt. Als je dan toch in de software bezig bent, is het altijd mooi meegenomen als je het vermogen opkrikt met een chiptuning. Zo werd er een KCPerformance Stage 1+ op maat van de wagen geschreven om een vermogen van 300pk en 600Nm te bekomen.

Zo werd deze Audi Q7 3.0 TDI een gezonde wagen met een verhoogd vermogen. Zo kan hij in alle luxe vele probleemloze kilometers rijden en d.m.v. het hoge koppel vlot wegtrekken op de snelweg.

Modifications

modifications

Koeling

Onderhoud

Neem contact op met ons

KCPerformance

Of heeft u hulp nodig? bel gerust naar

+31 13 30 30 000

De Dijk 6 , Helvoirt NL

+31 13 30 30 000

KCPerformance,Share the Passion!