KCPerformance BV – De Dijk 6 – 5268KA Helvoirt – Netherlands                     info@kcperformance.eu          +31 13 30 30 000      

KCPerformance Project

Audi RS7 4G 4.0 V8 TFSI Biturbo

CAR FEATURE's

Our Featured Gallery

Overzicht

KCPerformance is HET adres om je supercar te laten tunen! We hebben al heel veel supercars getuned in het verleden. Maar deze RS7 is de eerste +1000Nm supercar voor ons.

 

We gaven deze supercar een Milltek Motorsport uitlaat, we begonnen met Cerakote downpipes om zo de katalysators te verwijderen en de hitte uit het motorruimte te houden. Dan kwamen er nog 2 rechte buizen om de tweede katalysatoren te verwijderen. Het resterende uitlaatsysteem werd vervangen door een gedempt Milltek Motorsport systeem met ValveSonic dempers.

 

Om zoveel mogelijk winst te kunnen boeken, schreven we een Stage 2 Chiptuning op maat. Ook gaven we de auto een grote beurt met nieuwe filters, nieuwe vloeistoffen, nieuwe bougies en nieuwe bobines.

 

Op de rollenbank maakte de RS7 niet alleen prachtige geluiden, ze gaf ook een uitkomst van 720 PK en 1040 Nm! Dat is nu wat we een dagelijks bruikbare supercar noemen!

Modifications

modifications

Koeling

Onderhoud

Nieuwe luchtfilter Nieuwe oliefilter Nieuwe interieurfilter Nieuwe bougies Nieuwe bobines Nieuwe olie Nieuwe transmissie olie

Neem contact op met ons

KCPerformance

Of heeft u hulp nodig? bel gerust naar

+31 13 30 30 000

De Dijk 6 , Helvoirt NL

+31 13 30 30 000

KCPerformance,Share the Passion!