KCPerformance BV – De Dijk 6 – 5268KA Helvoirt – Netherlands                     info@kcperformance.eu          +31 13 30 30 000      

KCPerformance Project

BMW E34 535i

CAR FEATURE's

Our Featured Gallery

KCPerformance schrijft al zijn chiptuning op maat met als basis de standaard software, niets wordt ingekocht. Hierdoor kunnen we iedere auto perfect afstellen op maat van de klant of de software aanpassen aan de hardware modificaties. Zo kunnen wij dus van een kleine gezinswagen tot een custom build circuit auto voorzien van optimale software om de motor zo optimaal mogelijk zijn vermogen te laten leveren.

Daarom kwam deze BMW E34 535i naar ons om zijn motor af te laten stellen. Hij had namelijk er zelf al een ander blok in gelegd met Schrick nokkenassen. We optimaliseerden de software zodat hij zo veel mogelijk winst kan halen uit de modificaties en de motor zelf. Zo werd het vermogen verhoogd naar 245pk en 350Nm.

Om het nieuwe vermogen zo goed mogelijk te kunnen gebruiken op het circuit kocht deze klant nog 2 nieuwe draagarmen bij ons met Whiteline polyurethaan bussen in die hij zelf monteerde. Dit zorgt er voor dat de wagen veel scherper stuurt en dat resulteert in snellere rondetijden.

De wagen heeft er ondertussen al ettelijke rondjes Nurburgring op zitten en de eigenaar is dolgelukkig met zijn auto en de uitgevoerde upgrades. De nokkenassen en KCPerormance software maken van de motor een echt beest!

Modifications

modifications

Koeling

Onderhoud

Neem contact op met ons

KCPerformance

Of heeft u hulp nodig? bel gerust naar

+31 13 30 30 000

De Dijk 6 , Helvoirt NL

+31 13 30 30 000

KCPerformance,Share the Passion!