KCPerformance BV – De Dijk 6 – 5268KA Helvoirt – Netherlands                     info@kcperformance.eu          +31 13 30 30 000      

KCPerformance Project

BMW E90 320d

CAR FEATURE's

Our Featured Gallery

overzicht

Een verstopte DPF kan veel kopzorgen veroorzaken en de prestaties van de auto negatief beinvloeden. Daarom komen veel mensen naar ons om hun DPF te laten verwijderen aangezien dit een definitieve oplossing is ten opzichte van de reiniging of vervanging van de DPF filter. Aangezien voorkomen beter is dan genezen komen veel mensen naar ons voordat er DPF problemen voordoen. Maar zelfs wanneer de problemen opduiken en je auto storingen geeft, onaangenaam rijdt, defect is,… kunnen we je helpen en je auto herstellen.

Zo kwam deze BMW E90 320d naar ons met een motorstoringslampje en verminderd vermogen. Na onze diagnose te stellen konden we resulteren dat de DPF verstopt zat. Als er nog langer met deze wagen werd gereden dan zou de verstopte DPF kunnen zorgen voor schade aan de turbo of ernstige motorschade.

We verwijderde de DPF van onder de wagen en leegde hem. Daarna werd deze netjes terug toegelast en gemonteerd. De software werd aangepast zodat er nooit meer een storing met betrekking tot de DPF kan voorkomen. Ook werd de EGR softwarematig gesloten. De ECU kreeg ook een KCPerformance Stage 2 Chiptuning om zo het vermogen van 163 PK & 340 Nm naar 212 PK & 440 Nm te brengen.

Bij afhaling was de eigenaar onder de indruk van hoe lekker de auto nu oppakt en hoeveel zuiniger hij geworden was. De kopzorgen welke hij had alvorens naar KCPerformance te komen was hij nu helemaal vergeten.

Modifications

modifications

Koeling

Onderhoud

Neem contact op met ons

KCPerformance

Of heeft u hulp nodig? bel gerust naar

+31 13 30 30 000

De Dijk 6 , Helvoirt NL

+31 13 30 30 000

KCPerformance,Share the Passion!