KCPerformance BV – De Dijk 6 – 5268KA Helvoirt – Netherlands                     info@kcperformance.eu          +31 13 30 30 000      

KCPerformance Project

BMW E90 325d

CAR FEATURE's

Our Featured Gallery

Het roetfilter verwijderen kan om verschillende redenen gedaan worden. Om toekomstige problemen voor te zijn, lager verbruik, meer vermogen, bij verstopping,… Bij KCPerformance kunnen we je hier mee helpen, welke reden je ook mag hebben om hem te laten verwijderen.

Zo kwam deze klant naar ons om zijn BMW wat zuiniger en gezonder te maken zodat hij nog vele jaren plezier kan hebben van zijn 325d. Zo adviseerde we hem om het roetfilter te verwijderen, EGR af te sluiten en de auto een KCPerformance Stage 1 Chiptuning te geven.

Eerst controleerde we de wagen en zagen we dat het oliepeil laag stond, dit werd eerst bijgevuld. Toen gingen we aan de slag met de 3-serie en verwijderde het roetfilter. Deze werd open geslepen en leeg gehaald, de katalysator lieten we op verzoek van de klant zitten. Het geheel werd terug dicht gelast en gemonteerd onder de auto. Toen werd de software nog aangepast zodat de EGR weg bleef en werd het vermogen verhoogd van 197 PK naar 250 PK en het koppel van 400 Nm naar 510 Nm.

Na afhaling was de klant in de wolken over hoe zijn 3-serie nu presteert, hij is zuiniger maar ook een pak sneller en aangenamer om mee te rijden. Wederom een geslaagde ingreep!

Modifications

modifications

Koeling

Onderhoud

High performance olie

Neem contact op met ons

KCPerformance

Of heeft u hulp nodig? bel gerust naar

+31 13 30 30 000

De Dijk 6 , Helvoirt NL

+31 13 30 30 000

KCPerformance,Share the Passion!