KCPerformance BV – De Dijk 6 – 5268KA Helvoirt – Netherlands                     info@kcperformance.eu          +31 13 30 30 000      

KCPerformance Project

Volkswagen Polo 6R 1.6 TDI

CAR FEATURE's

Our Featured Gallery

overzicht

KCPerformance is niet alleen DE referentie voor alle tuning-benodigdheden en -werkzaamheden, tevens zijn wij gespecialiseerd in de diagnose van problemen en het oplossen ervan. Zo kwam deze VW Polo 1.6 TDI met EGR problemen bij ons terecht omdat zijn problemen niet opgelost konden worden, buiten dan door het hele EGR systeem te vervangen wat een kostelijk grapje is en welke weer even rap defect gaat als de huidige. Zo werd de boosdoener, de EGR klep, dus verwijderd.

Na de verwijdering van de EGR pasten we de software nog aan zodat de computer nooit meer een foutmelding kon geven met betrekking tot het EGR systeem, aangezien deze niet meer aanwezig is. Echter bleef deze in noodloop door een fout aan de common-rail. Na wat uitlezen en sensoren nakijken kwamen we tot de vaststelling dat de Volkswagen garage bij een onderhoud de brandstofleiding had vervangen en in een bocht van 180 graden had gelegd waardoor er een knik in zat. We herpositioneerde de leiding en hierdoor kon de auto probleemloos rijden.

De wagen kon terug opgehaald worden en zo kon de klant zorgeloos verder rijden met zijn Volkswagen Polo 5 1.6 TDI. Mooi toch als een probleem goedkoper opgelost kan worden EN permanent?

Modifications

modifications

Koeling

Onderhoud

Neem contact op met ons

KCPerformance

Of heeft u hulp nodig? bel gerust naar

+31 13 30 30 000

De Dijk 6 , Helvoirt NL

+31 13 30 30 000

KCPerformance,Share the Passion!