KCPERFORMANCE

Complete onderhoud en service//

Algemeen

Complete Onderhoudsservice

KCPerformance biedt een complete onderhoudsservice voor elke auto. Zowel moderne auto’s met bijbehorende elektronica als oldtimers met klassieke techniek kunnen bij ons terecht voor alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden.

Algemene montage

Aan slijtage onderhevig onderdelen, technische verbeteringen of cosmetische aanpassingen, we monteren het allemaal vakkundig, goed en snel. Vooraf een prijs indicatie? Vraag deze zonder verplichtingen aan via telefoon/e-mail of de contactmogelijkheden op de website.

Periodiek onderhoud / Onderhoud op maat

Tijdens het periodieke onderhoud worden bepaalde slijtagedelen en vloeistoffen vervangen om zo de levensduur van de motor en andere componenten te verlengen. Bij deze handeling maken we uitsluitend gebruik van hoge kwaliteit onderdelen en vloeistoffen. Wij kiezen hierbij voor onderdelen die origineel of beter dan het origineel zijn.

Men kan kiezen uit verschillende vormen van periodiek onderhoud. Het bekendst zijn de kleine en grote onderhoudsbeurt: Een kleine onderhoudsbeurt houdt in dat het oliefilter en motorolie ververst worden. Bij een grote onderhoudsbeurt vervangen we alle filters (oliefilter, luchtfilter, brandstoffilter) en de motorolie. Minder bekend is onderhoud op basis van gebruik. Wij kiezen graag voor deze vorm van onderhoud en passen de onderhoudsfrequentie aan op uw gebruik, wensen en onze ervaring. Vanzelfsprekend worden de overige vloeistoffen ook gecontroleerd en indien nodig ververst of aangevuld.

Onafhankelijk van de keuze voor het type beurt wordt uw wagen altijd gecontroleerd op de punten waar slijtage, veroudering of defecten kunnen voorkomen, om zo een betrouwbare en veilige auto te kunnen garanderen. Indien er naar onze maatstaf bepaalde onderdelen aan vervanging toe zijn, zal dit ook naar de klant gecommuniceerd worden en overleggen we over de beste oplossing.

APK

KCPerformance regelt voor u ook de algemene periodieke keuring, wij helpen u met het APK klaar maken van de auto en de auto wordt vooraf gecontroleerd door onze monteurs met APK-keurmeester papieren. Wij hebben gekozen om zelf de auto’s te keuren. Dat kost u onderaan de streep minder. Uiteraard wordt u hierin volledig ontzorgd!

Snelle service

  • Diagnose

  • Olieservice

  • Foutmelding

  • Brandend lampje

Onderhoud bij KCPerformance betekent dat u voor alle storingen op korte termijn bij ons terecht kunt. Heeft uw auto een probleem, een raar geluid of iets anders dat u niet vertrouwt, kom gerust even langs voor een vrijblijvende diagnose.

Aircosysteem

Wordt de airco niet meer koud, ontwasemt de auto niet goed of blaast het systeem aan de ene kant warme lucht en aan de andere kant koude lucht? KCPerformance lost het op. Wij hebben een eigen airco vulsysteem van Bosch. Wij gebruiken zowel UV als stikstof voor lek detectie. Condensor en aircopomp behoren tot onze expertise en we helpen u graag deze te vervangen en uw aircosysteem weer naar behoren te laten functioneren.