Home » Diensten » periodiek-onderhoud-op-maat-complete-onderhoud-service

PERIODIEK ONDERHOUD / ONDERHOUD OP MAAT

Tijdens het periodieke onderhoud worden bepaalde slijtagedelen en vloeistoffen vervangen om zo de levensduur van de motor en andere componenten te verlengen. Bij deze handeling maken we uitsluitend gebruik van hoge kwaliteit onderdelen en vloeistoffen. Wij kiezen hierbij voor onderdelen die origineel of beter dan het origineel zijn.

Men kan kiezen uit verschillende vormen van periodiek onderhoud. Het bekendst zijn de kleine en grote onderhoudsbeurt: Een kleine onderhoudsbeurt houdt in dat het oliefilter en motorolie ververst worden. Bij een grote onderhoudsbeurt vervangen we alle filters (oliefilter, luchtfilter, brandstoffilter) en de motorolie. Minder bekend is onderhoud op basis van gebruik. Wij kiezen graag voor deze vorm van onderhoud en passen de onderhoudsfrequentie aan op uw gebruik, wensen en onze ervaring. Vanzelfsprekend worden de overige vloeistoffen ook gecontroleerd en indien nodig ververst of aangevuld.

Onafhankelijk van de keuze voor het type beurt wordt uw wagen altijd gecontroleerd op de punten waar slijtage, veroudering of defecten kunnen voorkomen, om zo een betrouwbare en veilige auto te kunnen garanderen. Indien er naar onze maatstaf bepaalde onderdelen aan vervanging toe zijn, zal dit ook naar de klant gecommuniceerd worden en overleggen we over de beste oplossing.