KCPerformance BV – De Dijk 6 – 5268KA Helvoirt – Netherlands                     info@kcperformance.eu          +31 13 30 30 000      

KCPerformance Project

Honda CR-V 2.2 i-CTDi

CAR FEATURE's

Our Featured Gallery

Wederom kregen we een prachtige Honda CR-V over de vloer. Deze japanse SUV had problemen met zijn DPF. Daarom verwijderde we deze en schreven hem weg in de software. Aangezien we de software aan het aanpassen waren, voerden we ook een KCPerformance stage 1 chiptune uit. Hiermee brachten we het vermogen naar 168pk en 416Nm.

De auto kon nu probleemloos alle terreinen verkennen met de nodige kracht als backup.

Deze CR-V 2.2 i-CDTi kwam een paar jaar later weer over de vloer omdat hij problemen had met zijn wagen waar de dealer niets van kon maken. Daarom hingen we hem aan onze diagnose apparatuur, bekeken alle waardes en deden een testrit. Zo stelde we vast dat de gloeibougies en de nokkenas positiesensor defect waren.

De gloeibougies werden verwijderd en vervangen door nieuwe. Ook de nokkenas positiesensor werd vervangen voor het correcte model voor deze motor. De wagen startte en reed nu probleemloos.

Wederom was de klant tevreden van onze service en het oplossen van alle problemen van zijn wagen. We overhandigden hem een KCPerformance sleutelhanger en dan kon deze wagen weer veilig de baan op en alle andere terreinen.

Modifications

modifications

Koeling

Onderhoud

Gloeibougies vervangen

Neem contact op met ons

KCPerformance

Of heeft u hulp nodig? bel gerust naar

+31 13 30 30 000

De Dijk 6 , Helvoirt NL

+31 13 30 30 000

KCPerformance,Share the Passion!