KCPerformance BV – De Dijk 6 – 5268KA Helvoirt – Netherlands                     info@kcperformance.eu          +31 13 30 30 000      

KCPerformance Project

Mercedes S204 C350CGI

overzicht

Bij KCPerformance zijn we zelf bijna nooit tevreden met de kwaliteit van bepaalde onderdelen en/of prestaties van een standaard auto. Ditzelfde fenomeen zien we vaak terug bij klanten, daarom kwam deze klant naar ons om zijn Mercedes C350 station aan te laten passen.

Het uitlaatsysteem werd vervangen door een Eisenmann Race uitlaat. De originele diffuser werd eerst aangepast door ons om de grote sierstukken te behuizen. Om het chassis wat strakker te maken werd er vooraan nog een KCPerformance carbon fiber racingline veerpootbrug gemonteerd.

Achteraan werden bussen in de draagarmen vervangen om zo meer camber toe te laten en de achterste wielen netje af te stellen op de bandenmaat die deze klant graag wilde. Dit resulteerde een betere wegligging en gaf genoeg ruimte tussen de band en de wielkast. De klant liet ons ook nog toe om de diffuser te vervangen door een OEM Mercedes C63 diffuser inclusief de juiste beugels om deze te monteren. De uitlaat werd uitgelijnd op de nieuwe diffuser. Ook werd er nog een setje Ferrodo DS2500 remblokken gemonteerd om dit monster zijn remafstand drastisch te verkleinen.

Deze prachtige S204 C350 CGI reed weg met een sportief geluid en bijpassende handling. Het is een pracht wagen om mee te rijden en om naar te kijken. Subtiele carbon details en hoge kwaliteitsonderdelen maken van deze wagen echt een plaatje. We kijken uit naar het volgende bezoek van deze liefhebber!

Modifications

modifications

Koeling

Onderhoud

Neem contact op met ons

KCPerformance

Of heeft u hulp nodig? bel gerust naar

+31 13 30 30 000

De Dijk 6 , Helvoirt NL

+31 13 30 30 000

KCPerformance,Share the Passion!