KCPerformance BV – De Dijk 6 – 5268KA Helvoirt – Netherlands                     info@kcperformance.eu          +31 13 30 30 000      

KCPerformance Project

Mercedes W204 C200CDI

CAR FEATURE's

Our Featured Gallery

Voorkomen is beter dan genezen. Met deze gedachtegang kwam deze klant naar ons om zijn roetfilter te laten verwijderen. Een roetfilter kan namelijk na verloop van tijd verstopt geraken waardoor de auto in noodloop kan gaan of er zelfs turbo- of motorschade kan ontstaan. En dit had allemaal vermeden kunnen worden door een simpele ingreep als DPF verwijdering.

De DPF werd dus van onder de wagen verwijderd en open geslepen zodat we het filterelement konden verwijderen. De behuizing werd dan netjes terug dicht gelast en het geheeld werd terug gemonteerd onder de wagen. De software werd nog aangepast zodat de auto geen regeneratieproces meer heeft en geen DPF foutmeldingen meer kent.

Om zijn wagen te verwennen gaf deze klant ook nog de toestemming om zijn auto een KCPerformance Stage 2 Chiptuning te geven. Zo ging het vermogen van 136 PK en 270 Nm naar 200 PK en 430 Nm. Vooral de gewonnen berg aan koppel transformeert deze auto in een beest.

Na de auto nog wat te fine tunen was hij klaar voor afgifte. De klant was zeer tevreden met het resultaat, zijn auto is nu een pak sneller en zal ook nooit DPF problemen ondervinden. Ook het verlaagde verbruik vond de klant een pluspunt!

Modifications

modifications

Koeling

Onderhoud

Neem contact op met ons

KCPerformance

Of heeft u hulp nodig? bel gerust naar

+31 13 30 30 000

De Dijk 6 , Helvoirt NL

+31 13 30 30 000

KCPerformance,Share the Passion!