KCPerformance BV – De Dijk 6 – 5268KA Helvoirt – Netherlands                     info@kcperformance.eu          +31 13 30 30 000      

KCPerformance Project

Mercedes W220 S320CDI

KCPerformance kan alle werkzaamheden uitvoeren aan uw auto. Wij monteren dezelfde of betere kwaliteit onderdelen als een dealer maar hanteren scherpere prijzen. Ook helpt onze brede kennis van auto’s er voor te zorgen dat we werkzaamheden sneller kunnen oplossen dan uw dealer EN dat scheelt dan weer in uw portemonnee.

De eigenaar van deze Mercedes S320CDI kwam naar ons omdat ze problemen had met de luchtophanging van haar auto. Bij de Mercedes dealer kreeg ze een hersteladvies met een bijhorend astronomisch prijskaartje. Daarna kwam ze naar ons en wij gaven haar een accurate offerte met betere kwaliteit onderdelen en een lagere prijs.

Zo werden alle 4 de Airmatic schokdempers vervangen door Bilstein B4 schokdempers met balgen. Bij het vervangen van deze schokdempers werden ook alle draagarmen vervangen door nieuwe exemplaren. Hierbij werd ook nieuw bevestigingsmateriaal gebruikt. Ook de compressor van de luchtvering werd vervangen door een nieuw exemplaar. Na deze grote ingreep zagen we dat de voorste remblokken ook aan vervanging toe waren, dus deze werden nog snel vervangen.

Na het Airmatic systeem te kalibreren zagen we dat de auto terug op de originele rijhoogte bleef staan. De luchtvering was weer in top staat en de auto werd nog uitgelijnd alvorens deze terug te overhandigen aan de eigenaar. Deze was blij dat haar auto terug veilig was en weer lekker door de bochten ging en dat voor een fractie van de prijs dat het bij de Mercedes dealer zou kosten!

Modifications

modifications

Koeling

Onderhoud

Nieuwe remblokken vooraan

Neem contact op met ons

KCPerformance

Of heeft u hulp nodig? bel gerust naar

+31 13 30 30 000

De Dijk 6 , Helvoirt NL

+31 13 30 30 000

KCPerformance,Share the Passion!