KCPerformance BV – De Dijk 6 – 5268KA Helvoirt – Netherlands                     info@kcperformance.eu          +31 13 30 30 000      

KCPerformance Project

Mini One R50

overzicht

Ook voor diagnose en aanpassingen van standaardwagens kan je bij KCPerformance terecht. Zo kwam deze dame met haar Mini naar ons omdat er een knarsend geluid van het wiel afkwam. Bij haar vaste garage kreeg ze een antwoord waar ze niets wijzer uit werd en hier zou dan een gepeperde rekening aan vast hangen. We namen een kijkje naar haar wagen en konden het probleem concreet vaststellen. Na dat we haar uitleg hebben geven over de werking van het component, en het probleem hadden aangetoond met bijbehorende kosten, mochten we de nodige reparaties uitvoeren.

Zo werden de componenten gedemonteerd om bij de aandrijfas te komen. Deze werd geïnspecteerd om de schade vast te stellen. De staat van alle verbonden componenten werd ook gecontroleerd om zo een goede werking van de wagen te kunnen garanderen. Zo merkte we op dat er ook een fuseekogel versleten was, deze werd door een nieuwe exemplaar vervangen. De nieuwe aandrijfas werd gemonteerd en alles werd terug gemonteerd als origineel. Er werd een testrit gedaan met de wagen om de werking van het vervangen onderdeel te controleren en om te zien of de wagen nog andere zwakke punten had.

De wagen werd terug afgeleverd aan de eigenaar welke zeer tevreden was over de service, de uitgevoerde werkzaamheden en de aangename factuur.

Modifications

modifications

Koeling

Onderhoud

Neem contact op met ons

KCPerformance

Of heeft u hulp nodig? bel gerust naar

+31 13 30 30 000

De Dijk 6 , Helvoirt NL

+31 13 30 30 000

KCPerformance,Share the Passion!