KCPerformance BV – De Dijk 6 – 5268KA Helvoirt – Netherlands                     info@kcperformance.eu          +31 13 30 30 000      

KCPerformance Project

Mitsubishi Lancer Sportback 2.0 T Ralliart

overzicht

Ook al is een wagen af-fabriek al getuned, toch kan het altijd beter. Zo maakte we van deze Mitsubishi Lancer Sportback een Ralliart KCPerformance versie.

Zo werd de restrictor van de turbo vervangen door een KCPerformance restrictor om meer boost toe te laten zonder extreme boost spikes. Dan werd een KCPerformance stage 1 chiptune op maat geschreven om alles in zijn geheel op elkaar af te stemmen. Zo werd er rekening gehouden met de SST versnellingsbak en de KCPerformance restrictor.

Dan werd het onderstel aangepakt. Zo werd er een volledig Whiteline onderstel geplaatst. De voor en achter stabilisatorstang werden vervangen door een dikker en verstelbaar exemplaar. De achterste kregen hierbij ook nog instelbare end links. De veerpootbrug vooraan werd vervangen door een stevig Whiteline exemplaar. De voorste en achterste draagarmen werden voorzien van Whiteline polyurethaan bussen en ook het achterste differentieel ontving Whiteline polyurethaan.

Dit resulteerde in een prachtige Lancer Ralliart KCPerformance met een zeer strak onderstel en een krachtige motor. Zo zie je maar dat het altijd beter kan OOK al is een wagen al af-fabriek getuned. Momenteel zijn we research & development aan het doen om een Mitsubishi Lancer Ralliart turbokit te ontwikkelen.

Modifications

modifications

Koeling

Onderhoud

Neem contact op met ons

KCPerformance

Of heeft u hulp nodig? bel gerust naar

+31 13 30 30 000

De Dijk 6 , Helvoirt NL

+31 13 30 30 000

KCPerformance,Share the Passion!