KCPerformance BV – De Dijk 6 – 5268KA Helvoirt – Netherlands                     info@kcperformance.eu          +31 13 30 30 000      

KCPerformance Project

Opel Astra J 1.6 Turbo

KCPerformance staat bekend voor het verbeteren en onderhouden van alle merken auto’s. Echter kunnen we deze technische kennis ook gebruiken bij het aanschaffen van een auto. U kan ook gebruik maken van deze kennis wanneer u uw droomauto op maat besteld bij KCPerformance.

Zo kwam deze klant naar ons met de wens om een mooie Opel Astra J te rijden. Hij wou graag een benzine en hij moest sneller zijn als de vorige auto. We gingen dus opzoek naar een nette 1.6 turbo in Duitsland. Na een paar auto’s te bezichtigen en te test rijden kochten we deze mooie grijze Astra. Al het nodige papierwerk en dergelijke werden door ons verzorgd zodat de klant zonder zorgen op zijn auto kon wachten.

De auto kreeg ook nog een KCPerformance verwenbeurt. Zo werden eerst alle filters, olie en bougies vervangen zodat de motor zich weer in uitmuntende staat bevind. Ook werden de ramen getint en alle lampjes en een kabel in de deur vervangen. Er werd nog een downpipe op maat gemaakt waarbij ook nieuwe uitlaatpakkingen gemonteerd werden. De auto kreeg als laatste nog een chiptune om zo het vermogen naar 220 PK en 305 Nm te brengen.

Bij afhaling was de klant in de wolken van zijn nieuwe auto. Hij had alles wat hij wenste en dan net dat beetje extra om zo zijn stoutste dromen waar te maken.

Modifications

modifications

Koeling

Onderhoud

Nieuwe high performance olie 5w40 Automaat olie Nieuwe oliefilter Nieuwe luchfilter Nieuwe interieurfilter Nieuwe NGK bougies Lampjes vervangen Ramen getint

Neem contact op met ons

KCPerformance

Of heeft u hulp nodig? bel gerust naar

+31 13 30 30 000

De Dijk 6 , Helvoirt NL

+31 13 30 30 000

KCPerformance,Share the Passion!