KCPerformance BV – De Dijk 6 – 5268KA Helvoirt – Netherlands                     info@kcperformance.eu          +31 13 30 30 000      

KCPerformance Project

Opel Vectra C Estate 2.8 V6 Turbo

CAR FEATURE's

Our Featured Gallery

overzicht

 

Vaak komen er dealers bij ons met auto’s waar ze niet uit komen, we lossen dan spookstoringen op of wij helpen hen bij andere technische problemen. Deze klant kwam zelf naar ons nadat hij door de dealer werd verteld dat er niets mis was met de auto. Aangezien wij dagelijks te maken hebben met turbomotoren kunnen wij vrijwel direct onze vinger op het probleem leggen.

Bij een testrit werd vastgesteld dat de 3-weg klep aan vervanging toe was. Tijdens het vervangen merkten we op dat de waterpomp een beetje lekte. We gaven dit aan bij de klant en kregen de toestemming om het te vervangen. Het vervelende hieraan was dat de distributie nog niet lang geleden gedaan was bij de dealer en ze blijkbaar dus de oude lekkende waterpomp gewoon hebben laten zitten. De koelvloeistof werdt ververst, naar vraag van de klant deden we ook nog een oliebeurt en vervingen het oude vuile dopje van het koelvloeistof reservoir.

Het vreemde gedrag van de auto dat de eigenaar opmerkte en waarvan de dealer zei dat het niets was is nu weg. De motor is nu terug in top conditie zoals de klant dit wenst.

Modifications

modifications

Koeling

Onderhoud

Nieuwe koelvloeistof Nieuwe expansievat dop Nieuwe 5w40 High Performance olie Nieuwe oliefilter

Neem contact op met ons

KCPerformance

Of heeft u hulp nodig? bel gerust naar

+31 13 30 30 000

De Dijk 6 , Helvoirt NL

+31 13 30 30 000

KCPerformance,Share the Passion!