KCPerformance BV – De Dijk 6 – 5268KA Helvoirt – Netherlands                     info@kcperformance.eu          +31 13 30 30 000      

KCPerformance Project

Opel Zafira B 1.9 CDTI

KCPerformance is gespecialiseerd in het oplossen van elektrische en mechanische problemen. Zo helpen we dagelijks particulieren en bedrijven om hun auto terug betrouwbaar en in top staat te brengen.

Deze Opel Zafira kwam naar ons met het probleem dat zijn auto allerlei storingen had en niet meer zo snel was als vroeger. Na een korte inspectie konden we al snel al de problemen vaststellen, er werd een offerte gemaakt waar de klant meteen akkoord op gaf en zo gingen we aan de slag.

De distributie van de motor werd verwijderd en zo konden we aan de slag met het inlaatspruitstuk en de wervelkleppen. Het spruitstuk werd ontdaan van alle aanslag en de wervelkleppen werden verwijderd en afgedopt. Het spruitstuk werd terug op zijn plek gemonteerd en de distributie werd vervangen, zo kwam er een nieuwe riem met span- en looprol op. Ook werd er een t-stuk in de brandstofleiding en een deel van de brandstofleiding vervangen.

Verder verwijderde we het roetfilter nog door deze open te slijpen en leeg te halen. De software werd aangepast zodat er geen foutmeldingen meer opduiken met betrekking tot het roetfilter of de wervelkleppen. Ook werd de EGR afgesloten in de software. Bij het monteren van het roetfilter merkte we een lek in de uitlaat op, deze werd ook nog even hersteld.

Na een testrit te doen met de klant was hij er van overtuigt dat alle problemen opgelost waren, ook het vermogen was weer terug zoals het hoorde. Een geslaagde operatie!

Modifications

modifications

Koeling

Onderhoud

Nieuwe distributieriem Nieuwe spanrol Nieuwe looprol Nieuw t-stuk brandstofleiding Nieuwe brandstofleiding

Neem contact op met ons

KCPerformance

Of heeft u hulp nodig? bel gerust naar

+31 13 30 30 000

De Dijk 6 , Helvoirt NL

+31 13 30 30 000

KCPerformance,Share the Passion!