KCPerformance

Bedrijf

Het bedrijf

Waarom genoegen nemen met het op één na beste? Wat als zelfs het best beschikbare product niet goed genoeg is? Wij geloven dat we bij KCPerformance het team hebben om onze klanten te helpen deze vragen te beantwoorden en hun specifieke wensen te vervullen.

650+

Afgeronden projecten.

10+

Teamleden

15 Jaar

Ervaring

0 +
Teamleden
0 +
Afegronde projecten
0
Jaar ervaring
geschiedenis

Geschiedenis

Als het gaat om voertuigen met veel vermogen, kijken we niet alleen verder dan de rest, we begrijpen ook dat de behoeften kunnen verschillen. We zullen er alles aan doen om het onmogelijke mogelijk te maken. We hebben de expertise en tools om de optimale balans te vinden tussen weggedrag en prestaties.

KCPerformance is opgericht door Pieter Hermans en Kazimir van Hooijdonk, twee heren met een passie voor het afstemmen en verbeteren van alles wat rolt. Ondanks de mogelijkheden van de huidige technologie waren er geen oplossingen beschikbaar die aan hun behoeften voldeden, dus de simpele conclusie was om dingen zelf te gaan doen, niet alleen doen, beter doen!

Het optimaliseren van de motorprestaties is altijd ons hoofddoel geweest, niet alleen een toename van het vermogen, maar ook een goede bruikbaarheid van het beschikbare vermogen. We bieden een uitgebreid scala aan mogelijkheden, van chiptuning tot het ombouwen van voertuigen tot flexi-fuel. Het verbeteren van de remmen en het weggedrag zijn altijd een belangrijk onderdeel van onze aanpassingen. Dit complete prestatiepakket maakt KCPerformance de specialist die we vandaag zijn.

Dyno

Dyno (4X4)

Om de prestatie van uw auto te testen, software te ontwikkelen en diagnose te kunnen uitvoeren van de vermogens afgifte beschikt KCPerformance over een vierwiel vermogensbank. Wij testen op de laatste generatie vermogensbank van Dynostar, namelijk de W4X. Deze vermogensbank is geschikt voor bijna iedere auto door de mechanisch aanpasbare wielbasis van 2.0 meter tot 3.5 meter. Onze W4X is voorzien van antislip coating om doorslippen van de wielen te voorkomen bij het meten van grotere vermogens (koppel). De Dynostar W4X vierwiel vermogensbank heeft een aandrijflijn met gesynchroniseerde rollen, dit heeft als voordeel dat ook voertuigen voorzien van anti blokkeer systeem, tractiecontrole en ESP gemakkelijk gemeten kunnen worden.

Onze vermogensbank is gemonteerd in de grond en heeft vier grote rollen, een rol per wiel daardoor kunnen ook zeer lage (sport)auto’s met gemeten worden. De vermogensbank is voorzien van geforceerde luchtkoeling om de auto te voorzien van “rijwind” voor de koeling.

 

 
 

Metingen met chiptuning vanaf € 75,-

Metingen zonder chiptuning vanaf € 125,-
Ready?

Ben je er klaar voor?

Veel autobedrijven praten over hoeveel klanten ze hebben, maar echt luisteren naar de vragen en wensen van de klant gaat nog een stap verder. KCPerformance zet zich in om te voldoen aan de individuele autowensen van hun klant.

Het gat opvullen om een ​​auto aan uw individuele prestatiebehoeften aan te passen, en van een alledaagse auto een buitengewone performer te maken. Zo maakt KCPerformance het onmogelijke mogelijk en vaak zelfs nog meer binnen handbereik dan u in eerste instantie dacht. ‘Performance to the limit’, uw wensen combineren met betaalbare oplossingen. ‘High performance motoring’, naar uw wensen en onze expertise.