KCPerformance BV – De Dijk 6 – 5268KA Helvoirt – Netherlands                     info@kcperformance.eu          +31 13 30 30 000      

KCPerformance Project

Peugeot 308 1.6 HDiF

CAR FEATURE's

Our Featured Gallery

Bij KCPerformance kun je terecht voor het laten opvoeren van je auto, maar ook voor het oplossen van problemen of met een simpel onderhoud kunnen we je helpen. Zo kwam deze klant bij ons terecht omdat hij problemen had met zijn DPF, de auto ging alsmaar in noodloop. De verwijdering van een diesel partikel filter is voor ons dagelijkse kost dus hielpen we hem zodat hij zijn auto snel weer kon gebruiken. Verwijdering van een DPF is dan niet alleen een goedkopere maar ook een permanente oplossing.

De DPF werd gedemonteerd zodat we het filterelement konden verwijderen uit zijn behuizing, toen dit achter de rug was monteerden we alles netjes terug zoals het origineel was. De software werd ook aangepast zodat deze geen foutmeldingen meer geeft voor de DPF. Alle foutmeldingen werden gewist en de auto was weer klaar voor gebruik.

De auto reed hier naar buiten zonder enige foutmelding en hij gaat nog veel kilometers afleggen zonder dat de eigenaar hoeft te vrezen voor een defect roetfilter.

Modifications

modifications

Koeling

Onderhoud

Neem contact op met ons

KCPerformance

Of heeft u hulp nodig? bel gerust naar

+31 13 30 30 000

De Dijk 6 , Helvoirt NL

+31 13 30 30 000

KCPerformance,Share the Passion!