KCPerformance BV – De Dijk 6 – 5268KA Helvoirt – Netherlands                     info@kcperformance.eu          +31 13 30 30 000      

KCPerformance Project

Peugeot Partner 1.6 HDI 90

CAR FEATURE's

Our Featured Gallery

overzicht

Een verstopte DPF is in de meeste gevallen een gevolg van een probleem en niet het probleem zelf. De oorzaak ligt vaak bij een defecte EGR, slechte brandstof of lekkende injectoren. Daarom kijken we bij het weghalen van een DPF vaak eerst naar wat de oorzaak zou kunnen zijn van het defect.

Bij deze redelijk nieuwe Peugeot Partner was er na een paar maanden al sprake van een verstopte roetfilter. De dealer wilde de filter graag voor de klant vervangen MAAR dat was dan met een bijhorend prijskaartje en kon hij de klant niet beloven dat de filter dan niet weer verstopt zou raken. Via internet kwam hij bij ons terecht en wij vertelden hem dat we zijn problemen graag wilden oplossen.

Toen de auto bij ons was inspecteerden we deze samen met de klant. Tijdens ons gesprek vroegen we hem waar hij brandstof tankt en het antwoord verraadde direct de oorzaak waarom de DPF verstopt zat.

De injectoren werden gereinigd en we gaven de klant het advies om niet meer bij zijn huidige pomp te tanken. Daarna verwijderde we de DPF. Alles werd netjes gemonteerd en de DPF werd weggeschreven uit de software.

Na een testrit op betere diesel merkte de klant meteen dat de auto beter reed en niet zo “lui” voelde. Ook de foutmelding van de DPF was weg en wij konden hem WEL garanderen dat deze weg blijft

Modifications

modifications

Koeling

Onderhoud

Neem contact op met ons

KCPerformance

Of heeft u hulp nodig? bel gerust naar

+31 13 30 30 000

De Dijk 6 , Helvoirt NL

+31 13 30 30 000

KCPerformance,Share the Passion!