KCPerformance BV – De Dijk 6 – 5268KA Helvoirt – Netherlands                     info@kcperformance.eu          +31 13 30 30 000      

KCPerformance Project

Porsche 955 Cayenne 3.2 V6

CAR FEATURE's

Our Featured Gallery

Bij KCPerformance kan u terecht voor alle werkzaamheden aan uw auto. Zo kunnen wij u dezelfde uitstekende service als een dealer aanbieden aan de prijs van een kleine onafhankelijke garage. Vaak kunnen wij onze diagnose en herstelling sneller uit voeren dan een merk garage aangezien onze kennis veel verder gaat dan alleen maar onderdelen vervangen. Daardoor kunnen we ook een veel preciezere herstelling voorstellen waardoor de kosten zo laag mogelijk blijven.

Deze Porsche werd naar ons gebracht nadat de dealer de eigenaar een offerte gaf waarvan hij achterover viel. Na het probleem te bekijken bleek de aandrijfas versleten te zijn. Zo werd deze as door ons gereviseerd en terug gemonteerd. Na een testrit bleek het probleem verholpen te zijn. Ons viel ook op dat de lichtschakelaar soms zijn werk niet deed. Deze werd vervangen door een nieuwe waardoor de auto weer veilig is.

De klant was zeer tevreden over de snelle herstelling en het prijskaartje voor de totale ingreep, want deze was maar een fractie van de dealer zijn offerte. Zo zie je maar dat je ook voor een simpele herstelling bij KCPerformance terecht kan.

Modifications

modifications

Koeling

Onderhoud

Neem contact op met ons

KCPerformance

Of heeft u hulp nodig? bel gerust naar

+31 13 30 30 000

De Dijk 6 , Helvoirt NL

+31 13 30 30 000

KCPerformance,Share the Passion!