KCPerformance BV – De Dijk 6 – 5268KA Helvoirt – Netherlands                     info@kcperformance.eu          +31 13 30 30 000      

KCPerformance Project

Porsche 970 Panamera 3.6 V6

Overzicht

Dealers en vakgarages missen vaak de passie voor auto’s. Aan een auto werken is voor hun lopendebandwerk en emotieloos terwijl iedereen wat met een auto heeft, deze deels heeft gekozen met zijn hart en persoonlijke smaak. Bij KCPerformance werken we met een passie voor auto’s. Elke auto heeft een verhaal, we horen dat verhaal graag en voelen ons altijd vereerd om daar deel van uit te mogen maken. Door onze passie en drive zijn wij vaak goedkoper dan de dealer aangezien we doelgericht te werk gaan met de gedachte om het probleem zo snel mogelijk op te lossen op een betrouwbare manier.

Met deze reden kwam de eigenaar van deze Posche Panamera naar ons toe. Zijn auto stotterde, rookte in het motorcompartiment en ging constant in noodloop met de melding “Verlaagd motorvermogen”. Na diagnose te doen op deze Porsche zagen we foutmeldingen met betrekking tot het brandstofsysteem. We deden nog een visuele inspectie en konden vaststellen dat de hogedruk brandstofpomp lekte, welke dus de boosdoener was van al de storingen. Tevens lekte de kleppendekselpakking van de linker bank welke dan olie op het uitlaatspruitstuk liet vallen en rook veroorzaakte.

Zo werd de pomp dus vervangen door een origineel Porsche onderdeel, net als de kleppendekselpakking. Ook vervingen we de pakkingen rond de bobines aangezien het kleppendeksel er toch af was. Na we het spruitstuk schoon gemaakt hadden, konden we de auto testen. De V6 liep weer als tevoren en was rookvrij, job well done!

De eigenaar gaf ook nog akkoord om wat achterstallig onderhoud op te lossen. Zo werden de bougies en bobines vervangen om de motor weer soepel te laten draaien. Ook het luchtfilter, oliefilter en interieurfilter werden vervangen door nieuwe exemplaren. De motor kreeg high performance olie en was weer klaar om gebruikt te worden.

De voorbanden waren versleten en werden dus vervangen door dezelfde hoogwaardige Michelins als reeds gemonteerd. De auto werd nog volledig uitgelijnd en toen was deze klaar voor aflevering.

Met pijn in ons hart namen we afscheid van deze prachtige Porsche en overhandigde hem terug aan de eigenaar. Deze was gelukkig met zijn auto nu deze probleemloos, veiliger en gezonder is!

Modifications

modifications

Koeling

Onderhoud

High Performance olie Nieuwe bougies Nieuwe oliefilter Nieuwe luchtfilter Nieuwe interieurfilter Nieuwe bobines

Neem contact op met ons

KCPerformance

Of heeft u hulp nodig? bel gerust naar

+31 13 30 30 000

De Dijk 6 , Helvoirt NL

+31 13 30 30 000

KCPerformance,Share the Passion!