KCPerformance BV – De Dijk 6 – 5268KA Helvoirt – Netherlands                     info@kcperformance.eu          +31 13 30 30 000      

KCPerformance Project

Saab 9-3 Sport Estate Aero 1.9 TTiD

CAR FEATURE's

Our Featured Gallery

KCPerformance vergezelt je graag bij je zoektocht naar je droomwagen. Zo kunnen we je helpen met het zoeken naar een gepaste auto, hem gaan inspecteren, advies geven welke slijtage punten er zijn, hem ophalen, invoeren, aanpassen,… de mogelijkheden zijn eindeloos.

Zo kwam deze goede klant naar ons met de wens om een Saab 9-3 Sport Estate 1.9 TTiD te rijden. Na wat zoekwerk vonden we een mooi Duits exemplaar. Deze gingen we bezichtigen en deden er een testrit mee. Na de onderhandelingen werd de wagen gekocht en huiswaarts getransporteerd.

Eens de auto bij ons aankwam verzorgde we al de nodige stappen welke moeten worden ondergaan voor het invoeren van een buitenlandse wagen. Na alle keuringen en papieren in orde waren konden we over gaan naar de aanpassingen.

Zo werden de wervelkleppen, gasklep, EGR en DPF verwijderd van de motor en weggeschreven in de software. Deze software kreeg ook nog een update en een KCPerformance stage 3 software om de motor te transformeren in een gezonde en sterke motor. Een vermogen van 230pk en 475Nm uit een 1.9 diesel is immers niet mis! Ook de gloeibougies werden vervangen en er werd onderhoud uitgevoerd op de motor.

Om het chassis te upgraden werden de bussen in de achterste draagarmen nog vervangen door KCPerformance/Whiteline bussen en het rubber in de achteras moest plaats maken voor een KCPerformance bussen.

De wagen was nu in top conditie en sterker als ooit te voren. De wagen werd afgeleverd bij de klant thuis op zijn verjaardag als kleine verrassing. Natuurlijk was hij dolgelukkig met zijn aankoop en hij heeft ondertussen al een hoop kilometers op de teller er bijgezet. Dat is uiteindelijk het grootste compliment wat we kunnen krijgen als tuner, dat een klant zo tevreden is van zijn wagen dat hij er overal mee heen wil rijden.

Modifications

modifications

Koeling

Onderhoud

Nieuwe olie Nieuwe oliefilter Nieuwe motorsteunen

Neem contact op met ons

KCPerformance

Of heeft u hulp nodig? bel gerust naar

+31 13 30 30 000

De Dijk 6 , Helvoirt NL

+31 13 30 30 000

KCPerformance,Share the Passion!