KCPerformance BV – De Dijk 6 – 5268KA Helvoirt – Netherlands                     info@kcperformance.eu          +31 13 30 30 000      

KCPerformance Project

Saab 9-3 Sport Sedan Aero 1.9 TTiD

CAR FEATURE's

Our Featured Gallery

overzicht

KCPerformance ontwikkelt voor alle motoren tuningstages om zo meer vermogen uit de standaard motor te halen met software en hardware aanpassingen. Een van de motoren waarvoor we al behoorlijk extreme multistages hebben ontwikkeld is de 1.9 turbodiesel motor van GM. Deze is in de Saab 9-3, Lancia Delta en Cadilac BLS geleverd met een twin-turbo. Uiteraard kunnen wij deze motor ook tunen.

Deze mooie Saab 9-3 Sport Sedan 1.9 TTiD kwam naar ons na positieve ervaringen van onze klanten te hebben gelezen op het internet. Hij liet stap voor stap zijn auto aanpassen door ons. Zo kwam er een pre-cat delete pijp op en een nieuwe uitlaat flexibel. De DPF was door de klant zelf al verwijderd dus pasten we de software aan voor DPF verwijdering en sloten softwarematig de EGR. Ook werd de software nog aangepast naar een stage 2 chiptuning. Later voegden we nog een KCPerformance Stage 1 turbo upgrade toe omdat de originele turbo defect was. Ook werd er een nieuwe intercooler slangenset gemonteerd.

De auto is nu een stuk sneller en vinniger dan ervoor. Het fijne is ook nog eens dat de tuning in stappen plaats kan vinden zodat je steeds voelt dat je auto een beetje sneller is. Wij hebben dus tuning mogelijkheden op maat voor iedereen.

Modifications

modifications

Koeling

Onderhoud

Neem contact op met ons

KCPerformance

Of heeft u hulp nodig? bel gerust naar

+31 13 30 30 000

De Dijk 6 , Helvoirt NL

+31 13 30 30 000

KCPerformance,Share the Passion!