KCPerformance BV – De Dijk 6 – 5268KA Helvoirt – Netherlands                     info@kcperformance.eu          +31 13 30 30 000      

KCPerformance Project

Saab 9-5 NG 2.0 TiD

CAR FEATURE's

Our Featured Gallery

KCPerformance is van alle markten thuis. Alles auto’s kunnen bij ons terecht voor onderhoud, meer vermogen, meer rijgenot en restauratiewerken. Een van onze specialisaties is Saab. We kunnen alles verwezenlijken, van een gerestaureerde Saab 90 tot en met een performance getunede Saab 9-5 NG 2.8T XWD.

 

Deze klant wist dat hij met zijn Saab bij ons aan het juiste adres was. Hij was opzoek naar meer vermogen en minder verbruik. We adviseerde daarom om de DPF te verwijderen, EGR af te sluiten en de software te updaten naar een KCPerformance Stage 2 Chiptuning.

 

De roetfilter werd gedemonteerd en open geslepen om zo het filterelement te kunnen verwijderen. De software werd dan nog aangepast zodat er geen DPF foutmelding kan opduiken. De EGR werd gesloten via de software en dan kreeg de auto nog een KCPerformance Stage 2 Chiptuning om zo het vermogen op te krikken naar 205 PK en 410 Nm.

 

Na afhaling was de klant zeer tevreden over de winst in vermogen. Later liet hij ook weten dat het vermogen aardig gezakt was met zijn rijstijl. Wederom een geslaagde ombouw!

Modifications

modifications

Koeling

Onderhoud

Neem contact op met ons

KCPerformance

Of heeft u hulp nodig? bel gerust naar

+31 13 30 30 000

De Dijk 6 , Helvoirt NL

+31 13 30 30 000

KCPerformance,Share the Passion!