KCPerformance BV – De Dijk 6 – 5268KA Helvoirt – Netherlands                     info@kcperformance.eu          +31 13 30 30 000      

KCPerformance Project

Seat Leon 1.8 20V Turbo

CAR FEATURE's

Our Featured Gallery

Projects

Deze Seat Leon 1.8 20V T kwam naar ons omdat hij problemen had met het behalen van zijn opgegeven vermogen. Na een testrit en inspectie kwamen we tot de conclusie dat er bepaalde onderdelen aan vervanging toe waren. Zo vervingen we een aantal vacuümslangen en de 3-weg klep zodat de motor weer werkte zoals het hoort.

We kregen ook de opdracht om de motor te upgraden. We monteerden een twin piston blow-off valve, een manuele boost controller en een Milltek downpipe met race katalysator. Hierna werd de software nog aangepast om de SAI DTC te verwijderen en de tweede lambda meldingen werden ook gewist. De auto kreeg ook een KCPerfromance Stage 2 Chiptuning, goed voor 224 PK en 315 Nm.

Om al dit toegenomen vermogen op de weg te houden werden er nieuwe Nokian Z-Line banden gemonteerd. Bij het monteren van de velgen gebruikten we nieuwe wielbouten.

Bij het ophalen van de auto was de klant niet alleen blij dat zijn auto weer vermogen leverde maar hij was helemaal gelukkig dat zijn auto nu nog meer vermogen heeft dan standaard. De gas response is veel beter en de motor voelt alsof hij bergen kan verzetten.

Modifications

modifications

Koeling

Onderhoud

Neem contact op met ons

KCPerformance

Of heeft u hulp nodig? bel gerust naar

+31 13 30 30 000

De Dijk 6 , Helvoirt NL

+31 13 30 30 000

KCPerformance,Share the Passion!