Bezig met laden...

KCPERFORMANCE

Software aanpassingen//

Standalone Motormanagement

KCPerformance is een expert in het plaatsen van standalone motormanagementsystemen in verschillende soorten voertuigen. We gebruiken hiervoor verschillende systemen. Merken die KCPerformance monteert en afstelt zijn ECUMaster, KData, Motec, GEMS, AEM, Link, Greddy en KMS. Mocht er andere wensen zijn, helpen we natuurlijk bij het inbouwen en afstellen van alle merken standalone motormanagementsystemen.

Voor de inbouw maken we een kabelboom op maat of gebruiken een adapter om het nieuwe systeem te integreren in de originele kabelboom. Het afstellen van standalone motormanagement systemen doen wij graag en goed. Wij beschikken over alle benodigde apparatuur om uitgebreid te kunnen testen, meten en afstellen, bijvoorbeeld op onze 4-wiel vermogensbank van Dynostar

Chiptuning

KCPerformance combineert moderne motorelektronica met geoptimaliseerde software.

Al onze software wordt door onze eigen technici op maat geprogrammeerd. Moderne motormanagementsoftware wordt door de fabrikant zo geprogrammeerd dat de opgegeven specificatie onder normale omstandigheden altijd gehaald kan worden, zelfs als het onderhoud te wensen overlaat. De marge die hierdoor overblijft kan gebruikt worden om de motor beter te laten presteren.

KCPerformance levert per auto en gebruiksdoel op maat geschreven software die deze marge van de motor en eventuele turbo zo efficiënt mogelijk benut. Betere prestaties zorgen voor een hoger rendement, dit betekent dat er met dezelfde rijstijl een lager brandstofverbruik gerealiseerd kan worden. Denkt u eraan om uw auto te laten chiptunen om meer vermogen te bereiken, neem contact op met KCPerformance.

Foutcodes En Functies Verwijderen

Problemen met specifieke foutcodes, KCPerformance kan ze uitlezen en het probleem verhelpen of de software aanpassen zodat deze foutcodes niet meer voorkomen, voor zowel diesel als benzine auto’s. Heeft u hierover vragen neem gerust contact op met KCPerformance.

ALTERNATIEVE BRANDSTOFFEN

KCPerformance promoot het gebruik van alternatieve brandstoffen.
Brandstoffen die het mogelijk maken om verbrandingsmotoren op de conventionele manier te blijven gebruiken, maar daarbij wel het milieu sparen door reductie van uitstoot hebben daarbij onze voorkeur. Bio-Ethanol en waterstof zijn voorbeelden van zulke brandstoffen. Afhankelijk van de toepassing van de auto, bijvoorbeeld circuit-gebruik, passen we ook software hierop aan.

Bio-Ethanol heeft voordelen boven conventionele benzine: een hoger octaangetal, hogere klopvastheid en lagere verbrandingstemperaturen. Dit is niet alleen positief voor het behoud van uw motor, maar vergemakkelijkt bovendien een hogere vermogensafgifte. Inmiddels heeft KCPerformance meerdere jaren ervaring in het toepassen van Bio-Ethanol in zowel race-auto’s als auto’s waar dagelijks mee gereden wordt. De toepassing van waterstof is momenteel nog in een pioniersfase, de ontwikkelingen volgen elkaar snel op. KCPerformance is met partners bezig om de bruikbaarheid van waterstof in normale auto’s te onderzoeken en verder te ontwikkelen

Snelheidsbegrenzer Opheffen

Wij helpen graag met het opheffen van de “af fabriek” softwarematige snelheidsbegrenzing. Het maakt hiervoor niet uit of het om een nieuwe auto van de laatste generatie gaat of om een al wat oudere auto.