KCPerformance BV – De Dijk 6 – 5268KA Helvoirt – Netherlands                     info@kcperformance.eu          +31 13 30 30 000      

KCPerformance Project

Volkswagen Golf 5 R32 4Motion

KCPerformance is een one stop shop voor alle mogelijke werkzaamheden aan je auto. Van een kleine beurt tot een nieuwe auto op maat bestellen, we kunnen je droom werkelijkheid maken voor je. We kunnen je ook helpen met je eigen tuning project of het uitvoeren van upgrades in stappen. We helpen je graag!

Zo kwam de eigenaar van deze Volkswagen Golf 5 R32 naar ons om zijn eerste aanpassingen te laten uitvoeren. Zijn auto was nog standaard en nog iets te braaf. Daarom monteerde we op zijn verzoek een KW Var 1 schroefset en Milltek cat-back.

Dan werd de originele uitlaat bedankt voor zijn dienst en kwam er een glimmende luidere uitlaat in de plaats van Milltek. Alles achter de katalysatoren werd verwijderd en zo kon de Milltek einddemper en tussenpijp in de plaats gemonteerd worden. Na alle verbindingen vast te zetten werd de auto gestart en meteen klonk er een veel diepere sportieve ronk uit de uitlaat.

De oude schokdempers en veren werden verwijderd om plaats te maken voor de nieuwe KW exemplaren. Na de montage werd de auto uitgelijnd en geplaatst op de weegschalen om zo de hoogte van de schokdempers perfect te kunnen afstellen.

Na een testrit met de klant was hij zeer tevreden over het nieuwe sportieve geluid dat de 3.2 V6 produceerde. Ook de wegligging en verlaging van de auto zorgde er voor dat de auto nu een plezier is om mee te rijden en om naar te kijken. Wij kijken alvast uit naar de volgende upgrades voor deze prachtige Golf 5 R32!

Om luxe en racen samen te binden installeerden we ook nog een zwarte Wiechers rolkooi.

Modifications

modifications

Koeling

Onderhoud

Neem contact op met ons

KCPerformance

Of heeft u hulp nodig? bel gerust naar

+31 13 30 30 000

De Dijk 6 , Helvoirt NL

+31 13 30 30 000

KCPerformance,Share the Passion!